"Pentru a ne pastra pacea sufleteasca trebuie sa intram mai des in noi insine si sa ne intrebam : unde sunt ? " Sfantul Serafim de Sarov


Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 mai 2013

Promisiunea Maicii Domnului !




‘’ Minunea cea mare si nespusa care s-a savarsit in toata creatia, sus in Cer si jos pe pamant, minunea care se numeste Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, numai actistele ei, scrise cu harul si insuflarea ei, o pot talcui si canta dupa vrednicie, pe cat este aceasta cu putinta sip e cat poate face limba omeneasca.
De aceea , Maica Domnului , aratandu-se multor Sfinti : Sfantului Ioan Cucuzel, Sfantului Antipa Romanul, Sfantului Alexandru din Svir, Sfantului Cosma de la Manastirea Zografu,Cuviosului Filaret inainte-vazatorul de la Manastirea Constamonitu, le-a spus : 
- Deoarece imi plac foarte mult stihuri ale Acatistului, il voi iubi, il voi ocroti, il voi acoperi si il voi pazi intotdeauna de tot raul pe crestinul care ma va lauda odata pe zi cu aceste cantari.
Si de va trai potrivit legii lui Dumnezeu, in cea din urma zi a vietii lui voi mijlocii pentru el inaintea Fiului meu. “
 
Nota: Fragment preluat din cartea "Patericul Maicii Domnului "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu