"Pentru a ne pastra pacea sufleteasca trebuie sa intram mai des in noi insine si sa ne intrebam : unde sunt ? " Sfantul Serafim de Sarov


Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 mai 2010

Rugaciune la vreme de necaz



"Doamne, Dumnezeul nostru, nu intoarce dumnezeiasca Ta fata de la noi cei pacatosi, ca sa nu vina asupra noastra mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre pe care in toata vremea cu nesocotinta le savarsim. Noi suntem patimasi, pacatosi si plini de rautate, iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii; nu ne lasa Doamne; nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici nu ne rasplati dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga prin sarguinta noastra milostivirea Ta, daruieste-ne-o noua Tu, Doamne, pentru rugaciunile Sfantului (...).
Trimite-l in ajutorul nostru asa cum l-ai trimis in ajutorul celor pe care i-a ajutat in chip minunat. La vreme de boala, sa ne usureze durerile prin rugaciunile sale. La vreme de necaz, sa ne imbarbateze. La vreme de ispita, sa ne pazeasca prin rugaciunile sale.
Pentru rugaciunile lui daruieste-ne sanatate trupeasca si sufleteasca si viata ferita de toata rautatea, ca din adancul inimilor noastre, cu bucurie sa ii aducem laude, si sa slavim preasfant numele Tau, in vecii vecilor. Amin "

9 comentarii:

  1. Doamne ajuta-ne te rog din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta-ne nu ne lasa din mainile tale ,nu iti lua mana dupa noi ,iarta-ne gresilile cu voie sau fara voie ,fa safim mai buni mai iertatori ,mai iubitori unii fata ce ceilalti sa nu ne mai uram sa nu ne mai dusmanim ajuta-ne AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. ajutane doame iartane si trimite ajutor turor crestinilor si sfintul nectarie sa ne ajute pe totii

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Dumnezeule, iarta-ne greselile noastre si nu ne parasi!
    Ajuta-ne in incercarile vietii si apara-ne de rau!
    Lumineaza-ne calea si arata-ne drumul drept!

    Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin.
      Sa ne ajute Multmilostivul Dumnezeu pe noi, pe toti!

      Ștergere
  5. Iisuse fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatoasa !

    RăspundețiȘtergere