"Pentru a ne pastra pacea sufleteasca trebuie sa intram mai des in noi insine si sa ne intrebam : unde sunt ? " Sfantul Serafim de Sarov


Faceți căutări pe acest blog

joi, 5 septembrie 2013

Voia lui Dumnezeu de la neamul romanesc. Mesaj din Sfantul Munte Athos !



" Am primit in seara aceasta ( 04.09.2013 ) un mesaj din Sfantul Munte Athos. Ne grabim sa-l punem la dispozitia voastra, mai ales ca ne incearca o mare bucurie atunci cand Dumnezeu vorbeste pentru neamul nostru. Sursa mesajului este, fara indoiala, de cea mai mare incredere: un bun prieten monah, care insa doreste sa nu-i fie facut public numele. Bucuria este cu atat mai mare cu cat suntem in voia Sa, dupa puterile noastre slabe. "

Iulian Capsali, presedinte ADN ( Alianta pentru Demnitate Nationala )


" Doamne ajuta !

Mai jos relatez o intamplare ( de fapt doua, strans legate intre ele ) ce a avut loc cu scurt timp in urma in Sfantul Munte. Lucrurile s-au intamplat asa cum am scris -dincolo de faptul ca ii cunosc direct si de multa vreme pe parintii in cauza, am verificat sursa sau sursele prin mai multe canale foarte de incredere si cele relatate sunt de la Dumnezeu. De altfel socotesc ca si dupa continut se desprinde acest lucru. Pe de alta parte, doresc in mod expres a mi se pastra anonimatul ( daca il dai mai departe te rog nu mentiona de unde ai relatarea si binenteles nici adresa mea de posta electronica ). De asemenea doresc foarte mult in a nu se face cercetari pentru aflarea parintilor despre care este vorba mai jos - din motive lesne de inteles .De asemenea as putea comenta intamplarea , insa ma abtin de aceasta datorita caracterului acesteia prezentand-o asa cum a fost. Singurele adnotari pe care le-am facut sunt marcate cu " n.n " ( nota noastra ) Imi cer iertare pentru stilul de scris- poate putin cam neslefuit - insa nu doresc sa impresionez\pe nimeni, doresc sa transmit o realitate astfel incat oamenii sa actoneze in consecinta. Cine are urechi de auzit sa auda.


In Sfantul Munte, la un asezamant monahal au venit in vizita cativa politicieni romani. Din vorba in vorba li s-a pus intrebarea "Cum renasterea si salvarea Romaniei ?" Ca raspuns au dat mai multe solutii social-economice, reforme, masuri etc- dupa priceperea lor. Parintii au avut pe de-o parte o bucurie vazand ca oamenii incearca, cel putin theoretic, sa rezove situatia. Pe de alta parte exista si o unda de tristete pentru ca vedeau ca politicienii respective nu vorbeau despre " refeormele "lui Dumnezeu, despre "masurile " lui Dumnezeu, despre ce ar avea in vedere Dumnezeu pentru salvarea Romaniei. Pentru asta s-au rugat cu durere la Dumnezeu ca sa le arate si Dumnezeu I-a descoperit unuia dintre ei 3 puncte pe care Acesta spune ca sunt necesare a fi indeplinite pentru salvarea Romaniei.

TEMA AVORTURILOR. Avortul este omor calificat si premeditat si trebuie pedepsit ca atare. De asemenea trebuie interzise ANTICONCEPTIONALELE ce produc avort.

TEMA DISTORSIUNILOR SEXUALE: a Homosexualilor, Lezbienelor, Bisexualilor, Transsexualilor, etc. O mare uraciune inaintea lui Dumnezeu.

TEMA SFINTILOR ROMANI in principal al Sfintilor Romani Contemporani avand binenteles ca nucleu SFINTII ROMANI DIN INCHISORI - Promovarea lor, in principal al Sfantului Arsenie Boca, Sfantul Mihai Viteazul ( stiu- nu este contempoarn cu noi)  si Sfantul Valeriu Gafencu. De asemenea, sarbatorirea Soborului Sfintilor Romani din Inchisori.

Dupa aceasta descoperire, sfatuindu-se si cu alti monahi, s-au hotarat sa comunice domnilor respectivi cele ce le-a spus Dumnezeu. Cu aceasta hotarare in inima, parintele respective a avut a doua vedenie : un sarpe imens statea incolacit peste Romania. Ceea ce insa l-a impresionat pe moanhul respective a fost fapul ca era perfect calm, senin, linisit fara nici un semn de lucrare demonica sau tulburare ( diavolii se arata de obicei in cosmaruri si in inselari ca serpi- n.n ) In timp ce contempla astfel privelistea sarpele a inceput sa strige amenintator "Nu veti reusi ! " Nu veti reusi !" si in timp ce strga astfel a inceput sa se retarga, sa plece. Uimirea monahului a crescut si mai mult gandindu-se ca pe de-o parte are in fata un sarpe imens cu acre este imposibil de a se lupta cineva inafara numai de Bunul Dumnezeu si care ameninta ca " Nu veti reusi !" " Nu veti reusi ! ".....iar pe de alta parte pleaca singur fara ca monahul care privea sa faca nimic inafara de a-si mentine pozitia calm si ferma in fata acestuia. In timp ce sarpele disparea incet, incet in intuneric a inceput sa strige amenintator "Suntem multi - o sa aduc si altii, o sa venim multi !" Insa acum mirarea monahului si-a schimbat cauza :" Ia uite, acesta striga ca sunt multi si nu vine nimeni " si intr-adevar sarpele disparuse in intuneric si destula vreme ( dupa cum a spus monahul- n.n ) nu a venit nimeni. Si in ciuda amenintarilor in final a fost linste, pace si seninatate."


Nota : Acest mesaj este venit direct din Muntele Athos. S-a primit aseara in data de 4 septembrie 2013. Rog ca oricine citeste aceastea ,sa se roage in fiecare seara  pentru salvarea Tarii noastre si a Neamului Romanesc. Multumesc
Dumnezeu sa ne ajute !

2 comentarii:

  1. Bunul Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Sale Maici si ale tuturor Sfintilor sa ne apere si sa nepazeasca!

    RăspundețiȘtergere