"Pentru a ne pastra pacea sufleteasca trebuie sa intram mai des in noi insine si sa ne intrebam : unde sunt ? " Sfantul Serafim de Sarov


Faceți căutări pe acest blog

vineri, 3 iulie 2009

Sfantul Alexandru din Svir
















"De doua ori in intreaga istorie a omenirii s-a aratat Dumnezeu in Treime inaintea ochilor omului, prima oara Sf Avraam la Stejarul din Mamvri, aratand marea mila a lui Dumnezeu fata de neamul omenesc, iar a doua oara, pe pamant rusesc, Sfantului Preacuviosului Alexandru Svirski” –
Sf Ioan de Kronstadt in Jurnalul sau in anul 1904.
Sfantul Alexandru este singurul sfant al Noului Testament caruia i s-a aratat Sf Teime sub infatisarea a trei ingeri cu sceptrul in mana in jurul anului 1507. O parte a vietii lui o puteti citi in minunata carte intitulata Tebaida Nordului.
Este fiul duhovnicesc al Sf Serghie de Radonej intemeietorul mai multor manastiri din Rusia.
De-a lungul a peste 500 de ani ,moastele Sfantului au ramas neschimbate, la racla lui se aduna mii de oameni cu rugaciuni fierbinti pe buze,fiind un mare facator de minuni si grabnic ajutator celor care il cheama in ajutor.

2 comentarii:

  1. Sa ie Dreptatea si Sulul meu la femei Imaginea si retele mele sarpe folcloric drumetii carti reviste filme muzica barbati fini ultra eleganti siparfumurile GINA PUSA AURICA vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint afacerile mele la Stejarul din Mamvrii[cat pe cat timpul locul legea modul si datele banca] 1900-etern si vesnic ale mele etern.

    RăspundețiȘtergere